Скандалният Веселин Плачков, който преди 4 години влезе в кожата

...
Скандалният Веселин Плачков, който преди 4 години влезе в кожата
Коментари Харесай

Как хулиганът Плачков стана шеф на „Култура и туризъм” в Плевен?!

Скандалният Веселин Плачков, който преди 4 години влезе в кожата на Апостола във кино лентата „ Дякон Левски ”, изненадващо стана началник на отдел „ Култура и туризъм ” в Плевен, научи HotArena. Миналата година артистът се откри да живее в родния си град дружно с половинката си Мариана Попова, 10-годишната й дъщеря Мария-Магдалена от връзката й с италианския сомелиер Ханес и едногодишната им дъщеря Екатерина. Останалият без задължения Плачков решил да се яви на състезанието.

От четирима претенденти за длъжността, двама отпаднали още на предварителния асортимент по документи, защото не отговаряли на изискванията за нужното обучение. На идващия тур, който се състоял от тест и изявление, Веско съумял да пребори единствения си противник за шефския стол. Така към този момент е назначен на административня пост.  Миналата година Плачков имаше упоритостите да стане общински консултант в родния си град, само че не бе определен, защото не съумя да участва на срещите с локалните хора поради фотосите в сериала „ Пътят на достойнството ”.

Парадоксалното е, че плевенската просвета към този момент се оглавява от татуиран артист, прочут с кибритлийския си манталитет и хулиганско минало. По време на присъединяване на Веско във „ ВИП брат ” стана ясно, че в младежките си години Киро Християнина е имал правосъдни каузи за побой. Първите няколко дни пред Камерите на Големия брат Плачков се опитваше да се владее  и стоеше настрана от свадите в Къщата. Напрежението сред него и провокатора Валентин Кулагин от ден на ден нарастваше, а най-после експанзията у артиста се отприщи. „ Стани и се махни от тук, не желая да ти направя нищо. Ще ти навра очилата откъм гърба. Искам да те убия, доста желая. И ще те убия ”, крещеше гневен Плачков. Останалите випове се опитваха да го укротят, а гримьорът го заплаши, че поради смъртните закани, отправени в ефир, може да го подведе пък правосъдна отговорност. „ Аз съм имал такива каузи ”, искрено призна Плачков.

Актьорът с опърничаво държание бил безвъзвратен гамен още от дете. Заради конфликтното му държание се наложило да смени 6 учебни заведения, до момента в който приключи приблизително обучение. Първо учил в елитната професионална гимназия по строителство и архитектура в Плевен. Веско обаче изпитвал смут от точните науки и не влизал в часовете. Във втори курс го изключили дисциплинарно и траял да учи в механотехникум в паралелка съобщителна техника. Но и там не издържал дълго. После попаднал в техникума по нуклеарна енергетика в Белене. След това последвали още 3 премествания поради неизвинени отсъствия. Единственият предмет, който го вълнувал и му допадал в учебно заведение, била историята. След като се дипломирал, се колебаел какво да учи. Баща му упорствал да кандидатства в полицейската школа в Симеоново. Веселин издържал сполучливо изпита по физическо, само че писменият по български го препънал. Паднала му се тематика от творчеството на Алеко Константинов. Плачков сякаш всичко си знаел, дори подсказал на едно момиче. Тя обаче изкарала петица, а той – двойка и по този начин се разминал с полицейската униформа.
Тайно от родителите си се явил на приемните изпити в НАТФИЗ. Приели го от раз в класа на проф. Димитрина Гюрова.  Маститата театралка считала, че Веско има голям гений и още по-голям мързел. Когато заживял в огромния град, с цел да се устоя, студентът по актьорско майстроство работил по автомивки и заведения. Бил е и осветител в киноцентъра „ Бояна ” и никак не се ядосвал, че е артист, а по през целия ден разнася прожектори и декори. Не единствено, че натрупал опит, само че и имал положително възнаграждение. „ Най-интересно ми беше, когато работех като охранител на парк. Бях хижар три години ”, споделял е артистът.

Най-трудният му интервал в професионален проект бил, когато се наложило да напусне Плевенския спектакъл след скандал с шефа. По време на фотосите на „ Дякон Левски ” лъсна истината, че тялото на Веско е нашарено с облици на злокобни зомбита. Това обаче въобще не тормозило режисьора на кинолентата за Левски Максим Генчев, защото героят му не се събличал толкоз, че да лъсне някой от големите му грозни татуси. Упреците за изрисуваното му тяло разгневиха Плачков, който съобщи, че рисунките му не били някакъв кратковременен каприз, а увековечени значими моменти от живота му. Първите му татуировки били три маски – театралните Сълза, Смях и Злоба. „ Необходими са ми, защото не обуздавам елементарно страстите си ”, обяснявал е артистът. Най-екстравагантният му татус е на накриво лице на дясното му рамо. Направата на изображението била въодушевена от ролята му на уродливия Хелкион в постановката „ Калигула ”.

След финала на фотосите на сериала „ Пътят на достойнството ”, в който героят на Плачков – Киро Християнина бе наложително погубен, артистичната двойка реши да се реалокира в провинцията. Както е известно, в края на предходната година екипът на хитовата поредност по Нова телевизия бе разтресен от скандал. Ревнивата Мариана придружавала Веселин по време на фотосите и му устройвала подиуми на ревнивост поради любовните подиуми на неговия воин. Продуцентът Маги Халваджиян вдигнал ръце от панаирите на певицата и разпоредил сценаристите да трансформират сюжета и да убият Киро Християнина. Точно, когато кариерата на Плачков набрала скорост и почнали да го канят в по-сериозни планове, той бил изправен пред опасността повече да не получи роля.

След разразилия се скандал Мариана и Веселин взели решението да се реалокират на мира в провинцията и заживели в остаряла къща в Плевен. Идеите на Плачков да авторски сценичен театър, в който да вземат участие двамата с Мариана, към този момент бил замразен, по тази причина артистът предпочел да си откри друга по-сигурна работа и се явил на състезанието за началник на плевенската просвета и туризъм.

Докато Плачков е благополучен с новата си работа, изключителното състояние поради пандемията от ковид остави без музикални задължения половинката му Мариана. Тя се надявала да получи три минимални заплати, които общественото министерство даде обещание като помощ на бедстващи създатели. Поп звездата обществено се заинтересува от персоналния си профил в обществените мрежи къде би трябвало да подаде молба и от къде ще получи обезщетенията за незает самоосигуряващ се актьор,пише " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР