Скандалният руски актьор Алексей Панин обяви в онлайн интервю, че

...
Скандалният руски актьор Алексей Панин обяви в онлайн интервю, че
Коментари Харесай

Скандал! Руски актьор сензационно твърди, че спал с Филип Киркоров

Скандалният съветски артист Алексей Панин разгласи в онлайн изявление, че е спал с някогашния брачен партньор на Ала Пугачова, родения в България Филип Киркоров. Панин е прочут с това, че от любим на Владимир Путин се трансформира в негов гневен критик. В момента артистът живее в Испания, а в родината му против него е заведено наказателно дело за " тероризъм " поради позицията му против " специфичната военна интервенция ".

Той даде скандално изявление на известната съветска водеща Ксения Собчак, която пък е отявлена привърженичка на режима в Кремъл. Двучасовият диалог има над два милиона гледания в Ютюб за 24 часа. Накрая на диалога, провокиран от политическите мнения, Панин сензационно оповестява, че е спал с мъжа на Ала Пугачова. След което в своя канал в Телеграм прецизира, че не е спал с Максим Галкин – сегашния й мъж. Така излиза наяве, че приказва за Киркоров. Даже пред Собчак прибавя, че той е дошъл с бяла кола.

В оповестеното в мрежата видео на доста места диалогът е заглъхнал, защото Ксения Собчак се тормози от покачване на обвинявания поради политическите изказвания на Панин. След консултация с адвокати записът е цензуриран. Въпреки това и Ксения, и Алексей ще бъдат тествани от Следствения комитет на Руската федерация за обществено опрощение на тероризма.

По-късно Алексей Панин се извини, като изясни, че в никакъв случай не би направил тези разкрития, в случай че не бяха политическите разлики. Както е известно, Филип Киркоров е един от най-яростните последователи на Владимир Путин и " специфичната военна интервенция " в Украйна. Панин помоли Филип за амнистия. От своя страна Киркоров се е съветвал незабавно след излизането на изявлението с юриста си и той е заплашил Панин, че в случай че не се извини, ще има доста съществени последици. В момента Киркоров е на отмора в Гърция със своя еластичен хирург Тимур Хайдаров.

Известният артист не всеки път е подкрепял Украйна. През 2014 година той назова украинските политици " фашисти " и анексирания Крим " съветски ". По-късно Панин се извини на украински деятели, написа " ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР