От Института за пътна безопасност обявиха, че са възложили на

...
От Института за пътна безопасност обявиха, че са възложили на
Коментари Харесай

Одитори ще проверяват новата организация на движението в центъра на София

От Института за пътна сигурност оповестиха, че са упълномощили на екип от инспектори по пътна сигурност, проектанти и пътни инженери да ревизират за нередности организацията на придвижване по три столични булеварда -  бул. " Патриарх Евтимий, бул. " Витоша и бул. " Фритьоф Нансен ". Целта е да се прекратят спекулациите за неправомерност на измененията.

 

Новата организация на придвижването беше пусната преди две седмици, като станахме очевидци на взаимни обвинявания в медиите на виновни институции. От Института за пътна сигурност напомнят, че законът за придвижване по пътищата задължава " Пътната полиция " да следи за положението на пътя и да издава предизвестия или разпоредби до притежателите или до администрацията, която ръководи пътя, както и до компанията, поддържаща пътния сектор за премахване на неизправности по тях.

 

Проверка на Института демонстрира, че все още такова предписание или сигнали по новата организация на придвижването не е издавана от Министерство на вътрешните работи. Това демонстрира, че няма пропуски за сигурността при по този начин основаната организация на придвижване, или " Пътната полиция " не може да открие такива. Това показват още от Института за пътна сигурност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР