Скандалната съпруга на принц хари Меган Маркъл е в напреднала

...
Скандалната съпруга на принц хари Меган Маркъл е в напреднала
Коментари Харесай

Меган почете принц Филип, като се ...

Скандалната брачна половинка на принц хари Меган Маркъл е в напреднала бременност и по тази причина не съумя да пътува от Съединени американски щати до Англия, за се сбогува с принц Филип. Въпреки това някогашната актриса се е свързала с кралица Елизабет II преди погребението, заяви сп. " Пийпъл ".

Херцогинята на Съсекс е гледала траурната гала от вкъщи си в Монтесито, където се намира домът им с принц Хари и сина им Арчи, откакто се отдръпнаха от уговорките си към английското кралско семейство. Меган и Хари чакат през лятото второ дете, момиченце.

Принц Хари пътува до Англия за погребението на дядо си херцогът на Единбург, който умря на 9 април на 99 години и беше заровен на 17 април в Уиндзор.

" Меган беседва с Хари преди погребението на дядо му ", сподели източник на " Пийпъл ".

" Меган и Арчи също по този начин са разговаряли и с кралица Елизабет II по-рано същата седмица ".

През февруари принц Хари сподели, че със брачната половинка и сина си организират видеоразговори с кралицата и с принц Филип по време на пандемията.

" И баба ми, и дядо ми употребяват " Зуум ". Така виждат по какъв начин Арчи тича в близост ", сподели Хари в шоуто на Джеймс Кордън. Първородният наследник на принц Хари и американката Меган Маркъл е на две години.

Принц Хари се върна във Англия самичък за погребението на дядо си и се срещна с роднините си за пръв път, откакто отдръпването му от уговорките към кралското фамилията бе доказано и след изявлението, което даде с Меган пред Опра Уинфри. В диалога Меган упрекна кралското семейство в расизъм, а Хари показа, че не среща поддръжка от страна на татко си принц Чарлз. Преди траурната гала английски медии оповестиха, че връзките на принц Хари с брат му принц Уилям са по този начин обтегнати, че кралицата решила един от братовчедите им да върви сред тях в траурната върволица.

Принц Хари е имал най-малко два диалога уединено с баба си по време на пребиваването си в Уиндзор предходната седмица, заяви в това време " Мейлонлайн ". Той е имал срещи и с татко си принц Чарлз и с брат си принц Уилям.

Въпреки упованията принц Хари не остана в родината си за 95-ия рожден ден на баба си кралица Елизабет II на 21 април и се е върнал при фамилията си в Съединени американски щати ден преди този момент, написа Vesti.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР