Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева - Мргз затваря всички магазини, които

...
Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева - Мргз затваря всички магазини, които
Коментари Харесай

Мегз: Шаман затвори фирмите ми! Разделям се с всичко, в което се кълнях!

Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева - Мргз затваря всички магазини, които управлява и дефинитивно стопира активността на компаниите, научи HotArena.

Това разгласи самата тя в Instagram. Изненадващото й решение е подбудено от шаман, предсказал й благополучие в случай че се откаже от всичко, което има.

„ Скъпи другари, откакто преди 6 месеца се разделих с МЕГЗ, в този момент пристигна време да кажа СБОГОМ и на прелестната ми дребна патеричка I-AM. Повече няма да сътворявам облекла под никакъв бранд. В уеб страницата ни www.I-am.bg може да откриете всичко, което ни е останало. Добавили сме и рубрика MEGZ. Проверете! Ще продадем всичко, което имаме на склад и след това ще затворим, както с MEGZ. Няма да разтварям нов бранд.

Правя си равносметка. Преди тъкмо година един шаман ми сподели в предаването ми “Маската ”,че нося душа “Бодхисатва ” и че в случай че желая да последвам пътя на душата си, ще би трябвало да се разделя с всичко, което имам. Гледах го с недоумение и подсмърчах. Защото макар че не схващах доста от думите му нещо в мен се късаше от болежка и екстаз по едно и също време. Все отново очевидно потеглих по пътя. В живота ми се случиха меко казано магическо-невероятни неща. И без да се усетя единствено за година май в действителност се разделих с съвсем всичко, за което в миналото се кълнях,че е смисълът на живота ми. Когато се разделях с МЕГЗ треперех от боязън. Буквално мислех, че загивам. Тогава имах I-AM и макар че не мога да я сравня в никакъв случай с MEGZ. Тя ме държеше с единия крайник на сухото. Беше моята патерица и ми помагаше да се крепя. Представете си даже без да съзнавам съм я кръстила “АЗ СЪМ ”. Така беше и смятах, че дълго ще си я работя.

На 18.06,обаче, се прибрах в България. И смятах до момента в който съм на семинара ми в гората в това време да спретна и 2 сбирки, които да пусна в този момент като се върна в Дубай. Приятели, върша облекла от 13 годишна. Винаги е било така-затварям си очите и Вдъхновението си прави работата. Винаги са идвали сами с голяма лекост. Е този път не. Почвам да създавам, затварям си очите и пред мен се появява само облика на Бог, който ми споделя “Вече си подготвена ”. Така всякога в продължение на 2 седмици. Побърках се. Минах през всички прочувствени положения. Но каквото и да правех, не идваше. Трябваше да се изправя пред фамилията и екипа си и да им кажа “Приключвам ”. Не различен бранд, а завършвам дефинитивно. Беше толкоз ужасно, тъй като ги обичам повече от всичко. Буквално се чудех дали ще ме намразят.

И по този начин -Край. Благодаря ви, обичам ви. Няма да се дублирам отново - Знаете, за мен беше велика привилегия да създавам за вас “, написа Мегз.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР