Скандалите във Фермата“ започнаха още от сутринта и разбира се

...
Скандалите във Фермата“ започнаха още от сутринта и разбира се
Коментари Харесай

Първият женски конфликт във Фермата вече е ясен, Аксения изкара всички извън контрол

Скандалите във " Фермата “ започнаха още от сутринта и несъмнено в центъра им бе Аксения. Отново желанието й да се набърка на всички места подразни останалите, които скочиха против нея.

Идеята й в закуската да участва морков и лук поляти със сосче не им се понрави и този път Елена бе тази, която й се възпротиви и надлежно стана зложелател номер две след Мажена.

" Мажена не ме напрегна, напрегна ме Елена. Тя ме подготвя за спорове. Наистина не желая да докосвам в кухнята, там става най-голямата лудница, всички дами ей там. Само пристигам, хапвам и отпътувам! ", сподели Аксения. 

Останалите също се отдръпнаха на отдалеченост и я оставиха да работи сама.

" Радо и Аксения не могат да подценен личното си его на водачи по тази причина работят сами ", сподели Камелия. Но последователно и Радо се отдръпна от общуването си с нея.

Работим в синхрон, само че се пробва да ме командва. Само че не е познала, тук удря на камък, при мен не се получава.

В последна сметка остана напълно сама. Тези зараждащи се разделения и спорове в новите участници се задълбочават ден след ден и скоро лагерите ще бъдат заформени.

При старите към момента не се следи този развой, само че све отново те малко или доста се познават и са минали един път по този път.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР