Скандалите във Фермата са гарантирани за зрителите, още повече, че

...
Скандалите във Фермата са гарантирани за зрителите, още повече, че
Коментари Харесай

Бомба: Участничка от Фермата обиди жестоко Андрей, друга пък изпадна в депресия!

Скандалите във " Фермата " са обезпечени за феновете, още повече, че започнаха през цялото време на формата. Един от първите пострадали беше самият продуцент и водещ Андрей Арнаудов, който бе обществено и добре " сит " от една от участничките.

Всъщност това е Милена, която нямаше шанс и трябваше да напусне шоуто още в първите дни. Дали от яда си, или от друго, само че Милена не пропусна да разяснява Иван и Андрей като съобщи, че Христов бил майтапчия и пускал майтапи, само че Арнаудов бил сухар и половина.

" Кисел и нацупен е съвсем като скумрия. Стоеше настрана от нас и въобще не можеше да се забавлява. Виж, Иванчо е друга бира, доста повече го бива ", показа Милена, която към този момент ще гледа предаването от дивана в дома си.

Друга участничка пък имаше шанса да остане в предаването, само че изпадна в меланхолия от потресаващо мизерните условия, с които не била привикнала. Това е 28-годишната Аксения, която гледаше като ужилена, а след това изпадна надали не в ступор и се разрева.

" Хайде, стига лиготии, аман! За пари сте отишли там, а желаете в дворец ли да ви настанят?! Да не си Бионсе, ма?! Като не ти изнася, бягай у вас и остави битката на мощните хора ", насметоха я в нета.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР