Скандалите покрай официоза на БСП вестник Дума продължават. След като от

...
Скандалите покрай официоза на БСП вестник Дума продължават.
След като от
Коментари Харесай

Нов скандал с `Дума` - Нидал Алгафари захапа Дърева в колонка |

Скандалите около официоза на Българска социалистическа партия вестник " Дума " не престават.

След като от редакцията отстрани знакови публицисти като и, с колонка в изданието се снабди Нидал Алгафари. Тя е поместена в днешния брой и атакува именно довчерашното знаково перо на вестника. Заглавието е  " Къде беше другарката Дърева? "

Острите реакции против обрата в публицистичната политика не закъсняха. Те се групират към скорошната работа на семейството не с различен, а с огромния политически конкурент на социалистите - партията на Бойко Борисов. Нидал Алгафари бе е инициативния комитет по издигането на кандидат-президента проф. Анастас Герджиков, а синът на Алгафари - Николай, бе кандидат-депутат от ГЕРБ.

" Да попитам, има ли визия другарката Дърева по какъв начин се работи в медия, която се бори за интереса на читателите? Да заслужиш заплатата си, да висиш с часове към възможната информация? Да я уловиш и предадеш в точния момент? Да привлечеш освен цоцащи от дотацията публицисти, а и такива, които са четени с интерес, такива, които да бъдат четени с интерес освен от стеснен кръг твои персонални другари? ", написа пиар специалистът Алгафари.

И още:

" Тъй като имах достойнството за доста дребен интервал от време да бъда част от управлението на вестник “Дума ”, имам дребна визия въпреки всичко и за някои съществени проблеми на издаването му и правото да задавам въпроси. Когато вестникът бе заборчнял с над 800 000 марки, когато издаването му всяка вечер беше на кантар, когато българските социалисти и симпатизанти на лявата концепция отделяха от оскъдния си залък и купуваха “Благоевките ”, какво им се оферираше от “свободно мислещите социалдемократични ” публицисти? "

Бой по управлението на партията! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР