Скандалите около БФС продължават да са широко коментирана тема.Треньорът на

...
Скандалите около БФС продължават да са широко коментирана тема.Треньорът на
Коментари Харесай

Стойчо Младенов очаква фарсът на БФС да приключи

Скандалите към БФС не престават да са необятно коментирана тематика.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов приказва след контролата със Спортист (Своге), извоювана с 3:1. След мача той заяви, че освобождава юношата на Монако Костадин Анев.

" Контрола, от която може да извлечем най-много изгода. Постараха се играчите да се вложат оптимално. От всичко съм удовлетворен. Това, което искахме, го направихме. Добър седмичен цикъл с добър свършек. Вложиха се оптимално ", сподели Младенов.

Попитан за наказванията на ЦСКА и Филип Филипов, експертът изясни: " Не може да не сме в течение с нещата. Всичко това нещо визира ЦСКА. Всеки един, който работи в клуба, е в час с нещата, които се случват. Следим, разясняваме сред нас. Това, което става с наказванията е смехотворно. Аз съм индивида, който би трябвало да приканва. Всичко, което се случва в българския футбол е фарс, който рано или късно би трябвало да завърши, с цел да може да превключим на друга предавка. Да може да се работи професионално и да се подобрят безусловно всички условия в българския футбол… безусловно всичко – разпоредбите, самия шампионат. Всичко, всичко... Във всяка комисия, във всяка сфера би трябвало да има експерти ".

" Знаем защо става въпрос. Нито ние, нито вие сте слепи. Знаем умишлените неточности, които се вършат по време на мачовете. Всичко, което се стоварва върху нас с наказванията... Всичко е в ущърб освен на ЦСКА, а на българския футбол “, продължи легендата.

" Всеки ден имаме опция да работим и върху душeвността на играчите. Това ни задължава. Загубихме доста точки, не бяхме ефикасни в крайната фаза. Имахме опция да вкараме голове. Анализираме, работим. Бяхме най-неефективни в крайната фаза. Жорди Кайседо ще се прибере благополучен, удовлетворен, уповавам се да бъде още по-ефикасен в работата ", добави Стойчо Младенов, написа Блиц.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР