Скандалите не им стигат, та опряха и до удари под

...
Скандалите не им стигат, та опряха и до удари под
Коментари Харесай

Скрои му мръсен номер: Мирела от Игри на волята удря Лефте...

Скандалите не им стигат, та опряха и до удари под кръста

Бившите любовници Мирела и Лефтеров от " Игри на волята " не си приказват след края на формата и не стопират да си разменят остри реплики. Повод за неприятното отношение и отчаяние на Лефтеров към Мирела идва от нейното държание в шоуто и това, че под носа му се сваляше с Валери. 
Сега Мирела е подготвила нов удар по някогашния си, който сигурно мъчно ще преглътне това. 
Мирела не крие, че от много време се мъчи да влезе в родния шоубизнес и около риалити формата съумя да стане разпознаваемо лице. Решила е да употребява славата си и да сбъдне най-голямата си фантазия - да стане певица. Тя ще конкурира Лефтеров, който преди броени дни също пусна своя ария. 

 



Преди няколко месеца стана ясно, че някогашната половинка на Лефтеров се е заела много съществено и с пеенето и даже има музикален възпитател, при който върви постоянно и с готовност.

Напоследък девойките на Галин много постоянно разясняват фотосите на Мирела, което е сигурен знак, че в Alpha Music има място за нея и продуцентът ѝ е хвърлил око. Визия за тези редици сигурно има - въпросът е дали ще може да се конкурира с гения на Лидия, Десита и Симона. 

По своята дебютна ария Мирела работи с Павел Николов от музикалната група Павел и Венци Венц. Самата тя качи малко видео, в което записва дебютната си ария, която се чака да види бял свят напълно скоро, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР