Скандалът с оръжията за Украйна е кризисен пиар. Вярно ли

...
Скандалът с оръжията за Украйна е кризисен пиар. Вярно ли
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Наистина ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна?

" Скандалът с оръжията за Украйна е спешен пиар. Вярно ли мислите, че " Кирчовците " са избавили Украйна? Като чуя за тях, се сещам за комисионните "

Това съобщи в ефира на бТВ депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев по отношение на публикацията на немския вестник " Ди Велт " за износа на оръжия и гориво от България за Украйна.

Цонев разяснява и проблема " Нексо ":

" Случаят с Нексо е планетарен, става въпрос за големи суми. Откраднати са доста пари на американски, както и на немски жители. През криптопирамидата са изпрани доста пари на съветски олигарси. Израелските служби са предали на родните, че един от финансистите на Хамас е правил транзакции през криптобанката. "

" Политическата връзка на Нексо е директно обвързвана с кръга " Капитал ". Сега тези връзки излиза - посредством реклама в един от техните вестниици, посредством компании, посредством дарения ", добави Цонев.

Депутатът от Движение за права и свободи съобщи какви са алените линии на придвижването:

" Евроатлантическата линия не би трябвало да се изпуска и това е нашата алена линия. Относно алените линии с ГЕРБ, да, имаме доста - те водят политика на постфактум решения. Решават нещо и ни осведомяват, за нас това не е модел на ръководство, а противоположното - с диалози. Христо Иванов ми се вижда узря да води разговор ", счита Йордан Цонев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР