Скандалът не винаги е свързан с конфликти. Лесно е да

...
Скандалът не винаги е свързан с конфликти. Лесно е да
Коментари Харесай

Скандални слотове в българските казина

Скандалът не постоянно е обвързван с спорове. Лесно е да се убедите в това, в случай че разгледате витрината с игри на българските казина. Някои слотове дават на потребителите такива облаги, че те незабавно се оказват в центъра на вниманието в тематичните медии.
Totem de Oro от GameBeat
Тази
слот машина е създадена от доставчика през 2024 година Тя принадлежи към жанра " Маски на Тики ". Размерът на минималния залог на завъртане в играта е 0,25 монети, а оптималният, който играчът може да сложи, е 50 заема на завъртане. Между другото, дълго време тази игра се конкурираше със слота, който също стана прочут със своите джакпоти.

Максималната облага в границите на едно завъртане е лимитирана до сумата от 250 хиляди лева във валутата на онлайн
казиното. Печелившите комбинации се образуват в 25 направления, а игралното поле включва 3 реда и 5 барабана.

Волатилността на слота е междинна, а коефициентът му на възвръщаемост на доктрина е 96,07%. Играта поддържа бонусни функционалности като:
Безплатни завъртания;Wild и Scatter;Подредени икони;Разширяващи се икони.
В режим на
бонус завъртания играчът обезпечено получава плаващ Wild, който в началото се намира на последния тъпан, а по-късно стартира да се придвижва към началото на игралното поле с всяко последващо приплъзване.

Активират се кръгове на безвъзмездни завъртания при изпадане на три признака с надпис " BONUS ". В случай на изпадане на уайлд знак вдясно от действителен уайлд знак, играчът се възнаграждава с удължение на безплатните завъртания.

Евтините икони на класиката са направени под формата на стойности на карти. За комбинации с тези пиктограми играчът ще получи от 10 до 80 монети. Създаването на комбинации с Леопард, Мъж на наследник декор и Момиче ще донесе от 20 до 300 монети. Премиум иконата в играта е мъж на червен декор. Тази икона може да донесе от 60 до 600 монети в печеливши комбинации. 
Toki Time от Thunderkick
Тази
слот машина е проектирана в анимационен жанр. Издаването ѝ се състоя през 2014 година Показателят за теоретична възвръщаемост в играта е еднакъв на 97,10%. Нивото на разпръскване на слота е на ниска позиция.

Минималният
залог, който можете да извършите при едно завъртане, е 0,10 монети, а оптималният 100 монети. 113 хиляди игрални монети е оптималната облага в границите на едно завъртане. Комбинации с награди могат да бъдат основани в сходство с 11 закрепени печеливши линии.

В игралната зона има 5 барабана, ситуирани на 3 реда. Машината е оборудвана с варианти като: Разширяващи се икони, Каскадни икони, Повторни завъртания, Уайлд знак.

Същества в жълт, наследник, зелен, червен и виолетов цвят са бюджетни пиктограми, които носят сред 20 и 600 заема в комбинации с награди. Облакът е средноплатежен знак, чиято оптималната премия в печеливша композиция е 1200 монети.

Най-скъпият знак е звездата, за композиция с която играчът може да получи 300, 600 или 2 4000 заема. 
Money Moose от Booming Games
Този
слот е отдаден на тематиката за животните. Основният игрови персонаж в машината е лос, само че играчът ще може да срещне и други жители на гората. Слотът е пуснат на пазара през 2021 година Степента на волатилност на машината е междинна, а теоретичната ѝ норма на възвръщаемост на парите от залози за играчите е 95%.

Размерът на минималния
залог на завъртане е 0,30 монети, а оптималният състезател има опция да сложи до 54 монети на приплъзване. Максималният коефициент на погашение с присъединяване на бонусните функционалности доближава х1000 и затова размерът на най-голямата облага в играта е еднакъв на 54 хиляди игрови монети.

Печелившите комбинации в машината се образуват в сходство с закрепените направления, които играта има 30 броя. Създаването на печеливши последователности може да бъде от 3, 4 или 5 идентични икони на печеливши линии. 

Игралната повърхност на машината дава 3 реда, на които са ситуирани 5 барабана. Бонус вариантите на слота са:
Повторни завъртания;Серия от
бонус завъртания;Уайлд символ;Символ Scatter;купчини от икони.
Символите на играта от ниския ценови сегмент са стойностите на картите за игра, а точно: Десетка, Валет, Валет, Дама, Крал и Асо. В комбинации с награди те могат да донесат облаги, вариращи от 18 до 108 заема. Подобна механика се смята за класическа и можете да прочетете за обичайните
слотове.

Кабар, Вълк и Мечка са пиктограми със междинна стойност, при комбинации с които играчът ще бъде заплатен с парична премия, варираща от 54 до 630 заема. Създадената поредност с най-скъпия знак под формата на лос ще получи премия от 162 до 14 400 игрови монети. Броят на кръговете с безвъзмездни завъртания е 12 броя, само че те могат да бъдат удължени с още 6 свитъка.

Статията е написана от.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР