Скандал в парламента между ГЕРБ и БСП. Председателят на Народното

...
Скандал в парламента между ГЕРБ и БСП. Председателят на Народното
Коментари Харесай

Скандал ГЕРБ - БСП в парламента, наказаха Нинова със забележка

Скандал в Народното събрание сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева наказа със забележка водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Скандалът се развихри по време на четене на заявления от парламентарната естрада. Първи Вежди Рашидов от ГЕРБ насочи обвиняване към Корнелия Нинова, като я назова " парламентарна манекенка, която се снима с тъгите на хората ". В отговор тя съобщи, че тази декларация е доказателството, че Народното събрание се е изчерпал.
Корнелия Нинова, ръководител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": 17 души убихте, през днешния ден трябваше да им решим казуса. Няма закон за пътищата.Вежди Рашидов, ръководител на комисията по просвета и медии в Народно събрание: Тука се сподели една тежка засегнатост. Обвини се една парламентарна група като убийци. Недопустимо е! Спрете да яхвате болките на хората. Спрете! Стига сте се снимали с заболели, ощетени хора! Кой в България не съжалява за гибелта на тези почтени хора? Вие ли сте единствената? Вие ли сте единствената, която жали от заран до вечер? Всички страдаме! Аз не съм палач, г-жо Нинова! И не съм и апаш.Цвета Караянчева, ръководител на Народното събрание: Г-жо Нинова, поради на изявлението Ви, Вие отправихте обвиняване към една цяла парламентарна група и милион и 100 гласоподаватели, по тази причина аз съм принудена да Ви санкционира по член 156, т. 2 за забележка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР