Скандал в градския транспорт на Бургас. Деца са били свалени

...
Скандал в градския транспорт на Бургас. Деца са били свалени
Коментари Харесай

Заради скейтборд: Скандал между кондукторки и деца в автобус в Бургас


Скандал в градския превоз на Бургас. Деца са били свалени от рейса поради това, че са носили скейтбордове. Кондукторките, които са проверявали в този ден, настояват, че има такава възбрана.

Майките на двете свалени момчета обясниха, че едното не е имало билет и е желало да си го заплати. Кондукторката обаче споделя, че не може да са в транспортното средство със скейтбордове.

Майките обясниха, че децата са ги държали в ръка, а не са ги изполвали. Жените са се тормозили, тъй като по мрачно момчетата са свалени в краен квартал и закъсняват да се приберат вкъщи.

От „ Бургасбус “ разясняват, че няма възбрана за скейтбордове и ролери, в случай че са в ръка и не се употребяват.

„ Специално за ройлери и скейтбордове не е неразрешено преместването им в рейса. Важното е да не се употребяват вътре. Важното е да се държат, тъй че да не основават заплаха в рейса при възможна обстановка. Специално за съответния случай колежката е от скоро при нас на работа, спомагателен инструктаж или може до освобождение да се стигне. Колегите ще прегледат записите в рейса по какъв начин е реагирала, каква е била обстановката и в случай че не си е изпълнила отговорностите, ще се разделим “, сподели инж. Петко Драгнев шеф „ Бургасбус “.

Според майките на свалените от рейса деца би трябвало да се промени отношението освен на чиновниците на „ Бургасбус “ към пасажерите и също по този начин и на пасажерите към чиновниците, тъй като те са двустранни нещата.

Вижте още във видеото .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР