Скандал с бой е станал на вчерашната тренировка на Етър,

...
Скандал с бой е станал на вчерашната тренировка на Етър,
Коментари Харесай

Напрежение в Етър: Бой до кръв беляза тренировка на болярите

Скандал с пердах е станал на вчерашната подготовка на Етър, оповестява уеб сайтът “Болярски новини”. Според материала помощник-треньорът Тодор Колев и капитанът Иван Стоянов са си разменили крошета по време на заниманието във вторник.

“Още по-лошото е, че очевидци на случая, който станал на терените на Спортното учебно заведение, стават освен футболистите, само че и деца от школата на клуба. След мелето Стоянов, който е настоящият капитан на “виолетовите”, е потърсил помощ, облян в кръв, описаха възмутени очевидци. На същата подготовка е имало още серия от сходни конфликти и „ прехвърчане на искри”, в които са взели участие и други играчи като Здравко Илиев и Ерол Дост. Случаят е индикативен и за нажежената конюнктура в съблекалнята на клуба ни, който в последно време по никакъв начин не радва почитателите си, поради посредствените си игри и то против директни съперници в класирането.

Повечето почитатели намерено недоволстват и против треньора Росен Кирилов, който разполага с качествена селекция и добър бюджет, само че отборът губи образа си, построен при предшественика му Красимир Балъков.Със сигурност повлиява и отдръпването на главния покровител Александър Нанков. По случая се чакат и дисциплинарни санкции и отговорност за уронване на престижа на виолетовите”, написа буквално в материала.

От управлението на Етър са удостоверили случая пред медията. Наистина има такава препирня, удостовери административният шеф на клуба Страцимир Тинчев. Шефовете ще съберат футболистите на диалог, след което ще разгласят взетите ограничения.

“Ще съберем играчите за изясняване на обстановката, след което ще вземем съответните ограничения, които ще бъдат обявени”, разяснява Страцимир Тинчев.
efbet Лига 17 кръг, понеделник 25 ноември  Ботев (Пловдив) 2:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР