Скандал Радев – Киро“ клати стола на шефа на Булгаргаз.Полиция

...
Скандал Радев – Киро“ клати стола на шефа на Булгаргаз.Полиция
Коментари Харесай

EКСКЛУЗИВНО САМО В „АФЕРА“! ПОЛИЦИЯ НАХЛУ В ДОМА НА ШЕФА НА „БУЛГАРГАЗ“ ЗА ОБИСК! СКАНДАЛ „РАДЕВ – КИРО“!

Скандал „ Радев – Киро “ клати стола на шефа на Булгаргаз.

Полиция е нахлула в дома на шефа на Булгаргаз Николай Павлов рано тази заран. Униформените позвънили на вратата на Павлов още по мрачно и нахлули в дома му, разкри единствена АФЕРА.

Той и фамилията му още спяли, когато на вратата почнало да се звъни на пожар. При отварянето брачната половинка на Павлов изпаднала в потрес от групата униформени на прага. Те нахлули, посочили полицейска заповед и желали са претърсят дома му, след което да го отведат за информация. Павлов бил в неприятно здравословно положение. Отказал да тръгне с служителите на реда. Обадил се и на юрист. Когато юристът пристигнал на място установил, че вълросната заповед за претършуване на хвърчащо листче и отказал обиск.

Николай Павлов беше министър на енергетиката в първото служебно държавно управление на Румен Радев. При последните две остана началник на Булгаргаз.

Киро и Асен обаче очевидно са му вдигнали мерника, тъй като им пречи в борбата за преодоляване на държавния газов търговец и пзара на газ в страната.

След първичните искри сред Павлов и държавното управление по тематиката с азерския газ, последва известно затошие. Телефонните позвънявания от Радев към Киро обаче очевидно не са спрели мераците им с Асен да се отърват от Павлов, който очевидно доста им пречи.

Интересното в тази ситуация през днешния ден обаче е, че това е първата полицейска акция на Рашков и Киро, която не беше обществено оповестена и услужливите медии не бяха пратени да висят с камери и микрофони пред дома на Николай Павлов.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР