Скандал към днешна дата при нас не съществува. Истината е,

...
Скандал към днешна дата при нас не съществува. Истината е,
Коментари Харесай

Васил Василев: Скандал в Народния театър няма. Спрете

„ Скандал към днешна дата при нас не съществува. Истината е, че от април, още от самото началото, когато се явих на конкурс, аз споделих, че пристигам с стратегия. Която стратегия, по мои визии и освен, е амбициозна. Такава, каквато не е правена до момента в български спектакъл, тук приказвам за събиране на разнообразни персони ”, декларира в изявление за шефът на Народния спектакъл Васил Василев.

Самият той споделя, че седи в неуместен стол и ненапълно наподобява тъкмо по този начин поради спора Александър Морфов - Велислава Кръстева, който увеличи напрежението с искане на оставки, инспекции, подписки и разнообразни форми на митинг.

По думите на Василев няма спор сред него и режисьора Александър Морфов, само че не пожела да уточни по кое време за последно са си говорили. „ Морфов има най-хубавите условия за работа, които в миналото българската страна му е давала - и като възнаграждение, и като благоприятни условия, които ние предоставяме за неговото творчество. Александър Морфов е сключил два контракта с мен като началник - един в Плевенския спектакъл и един в НТ " Иван Вазов ". И тук нямаме скандал ”, акцентира шефът на Народния спектакъл.

По тематиката с напрежението към Велислава Кръстева той отговоря следното:„ Няма скандал. Къде е абсурдът? ”.

„ Атмосферата в театъра е креативна ”, безапелационен е Василев на въпроса дали не тя не е токсична.

„ Скандалът продава. Той ни оказа помощ да бъдем още по-откриваеми. Любопитството да се види, любознанието да отидеш в Народен спектакъл ”, споделя още шефът.

„ Темата е затворена. Спрете. От тук нататък Александър Морфов би трябвало да стартира да възвръща „ Животът е прелестен ”.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР