Сизар Сайок бе задържан в петък сутринта пред магазин за

...
Сизар Сайок бе задържан в петък сутринта пред магазин за
Коментари Харесай

Ето Кой Е Бомбаджията От Флорида

Сизар Сайок бе арестуван в петък сутринта пред магазин за авточасти във Флорида, оповестиха федералните управляващи. Той е обвинен, че изпраща писмата с бомби на някогашния президент Барак Обама, някогашния претендент за президент на демократите Хилъри Клинтън и разнообразни други публични фигури, които постоянно са били обект на машинация на Тръмп.

Сайок наподобява има профил в Фейсбук под името Cesar Altieri Randazzo, с присъединяване на видеоклипове и фотоси от него, присъстващи на многочислени манифестации за " Тръмп ", в това число най-малко един протест във Флорида. Дейността на арестувания в обществените мрежи демонстрира, че " хареса " повече от 100 консервативни страници, в това число няколко анти-Клинтън и про-Тръмп групи.

Сизар Сайок е промоутър, сътрудник за резервации и други действия, съгласно неговия профил в LinkedIn, който употребява своето приблизително име Altieri и го е показал като притежател на International Gold Productions.

Профилът го разказва и като ветеринарен студент във Високотехнически университет в Северна Каролина. Управителният офис на учебното заведение удостовери, че Сайок е кандидатствал, само че съобщи, че понастоящем не е записан.

Белият ван на Сайок, който беше арестуван от управляващите, е облепен с плакати на Тръмп и надписи против Хилари Клинтън и Си Ен Ен. Телевизията даже получи и един от подозрителните пакети в своя офис в Ню Йорк.

Бомбаджията афишира банкрут през 2012 година Той е натрупал дълг от $20 000 главно към банки. Три години по-рано той губи и парцел във Флорида за неплащане на ипотека, разкрива " Ю Ес тудей ".

През годините на два пъти той се е опитвал несполучливо да стартира собствен бизнес.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР