Сивасспор спечели с минималното 1:0 гостуването си на Сивасспор във

...
Сивасспор спечели с минималното 1:0 гостуването си на Сивасспор във
Коментари Харесай

Сивасспор спря отлична серия на Клуж в Европа

Сивасспор завоюва с минималното 1:0 гостуването си на Сивасспор във втория кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. Единственото попадение бе дело на Макс-Ален Градел от дузпа още в 28-ата минута. Отборът на Дан Петреску стартира добре дуела и пропусна няколко преференциални положения да открие резултата. В 25-ата минута те нацелиха и греда след корнер и удар с глава на Емануел Йебоа. Положението на домакините се усложни още повече няколко минути по-късно, когато Градел откри резултата от дузпа в 28-ата минута в интерес на гостите. 

Домакините продължиха да владеят топката повече и да пробват да нападат, само че по този начин и не успяваха да доближат до нещо по-сериозно пред вратата на своите посетители и в последна сметка дуела приключи при този резултат. По този метод Сивасспор прекъсна серията на ЧФР Клуж от осем мача без загуба в в надпреварата и се качи до втората позиция в групата с 4 точки. Водач е Славия (Прага) също с толкоз. Клуж е трети с 1, колкото има и Балкани.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР