Ситуацията в района на Киев е спокойна, но хората са

...
Ситуацията в района на Киев е спокойна, но хората са
Коментари Харесай

Операция Тревожен куфар започна в Украйна! Ето какво се случва

Ситуацията в региона на Киев е спокойна, само че хората са подготвени за всевъзможен процес на събитията.Сформирана е обаче по този начин наречената Териториална защита – това е обучение, което се образува последните месеци, уточняваbTV.

Целта му е да приготви популацията от една страна за всевъзможен процес на събитията, а от друга да охранява всички обекти от национално и стратегическо значение като електроцентрали, топлоцентрали и фабрики за произвеждане на самун и други обекти, които самата организация реши, че са сериозни и значими за популацията.

Тази организация в действителност е издала едно наставление, което се споделя "Тревожния куфар " – указания какво да сложим в куфара или раницата си, в случай че обстановката стане извънредно тревожна и напрегната.

В него би трябвало да има храни с дълъг период на валидност, консерви, медикаменти, пари, документи и водка.

БЛИЦ прецизира, че, в който се очакваше и много разузнавания твърдяха, че Русия ще нападне Украйна.

БЛИЦ напомня, че, че такава нещо не се чака, имаше и от американска страна, в това число и последните часове. Те считат, че дата е изменена и това ще се случи не съответно през днешния ден, а до края на седмицата .

В същото време Русия през вчерашния ден изтегли огромна част от войските си от региона и ги предислоцира, тъй като твърди, че ученията й с Беларус, които организира през последните месеци, завършват.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР