Ситуацията в държавата е тъжна. Не съм прав – ситуацията

...
Ситуацията в държавата е тъжна. Не съм прав – ситуацията
Коментари Харесай

Слави Трифонов категоричен: ИТН ще подкрепи правителство от експерти

Ситуацията в страната е тъжна. Не съм прав – обстановката в страната е отвратителна. Навремето с моите сътрудници направихме един формат „ Добре пристигнали в България “. В него участваха единствено чужденци. Всички те толкоз доста обичаха България. Обичаха и България, обичаха и нас българите. Ние за какво не се обичаме? Защо не си обичаме страната и не се обичаме сред нас? Това съобщи водачът на " " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в във видео във Facebook. 

Виж какво става. Заместник основния прокурор се опасява да не го убие основният прокурор. Все едно не става дума за нашата татковина, а за наркокартели в Мексико. Парламентът е цялостен с хора, които не би трябвало да са там. Всички ние като гледаме какво става, просто е непоносимо – неистини и измами. Говорят неща, които нямат нищо общо с действителността. Най—вече не са в положение да поемат никаква отговорност, тъй като не могат да се схванат да създадат държавно управление. А страната по какъв начин да работи без държавно управление. Тя е на автопилот в аероплан без гориво, уточни Трифонов. 

Ето какво става – на 10 юни сегашният бюджет престава да работи. Ако няма бюджет, няма да има пари за учители, за лекари, за служители на реда, пенсии, за страната като страна. Тя ще спре да действа. Ние да не сме някаква пасмина. Как по този начин чужденците ни обичат, а ние се ненавиждаме толкоз, че не можем да създадем качествена правосъдна система, не можем да си създадем виновен парламент и не можем да си създадем държавно управление, сподели още водачът на Има Такъв Народ. 

„ “ е в 49-я парламент, с цел да работи. Не с цел да се пазари, не с цел да гони тяснопартийни ползи, не с цел да се вълнува от депутатските заплати и депутатските кюфтета. Затова „ “ ще направи всичко допустимо Народното събрание да работи. А с цел да работи би трябвало да има държавно управление. А с цел да свърши нужната работа държавното управление би трябвало да е експертно, от хора, които схващат, добави Трифонов. 

Затова ние ще подкрепим държавно управление от специалисти. Ако в този момент няма постоянно държавно управление след три месеца проблемите ще бъдат в пъти по-големи. Политиците, които в този момент отхвърлят да ги решат, след три месеца ще застанат на предизборна акция и ще желаят да ги избираме. Знам, че един подобен кабинет може да не получи поддръжка, само че аз и моите сътрудници ще сме спокойни, тъй като ще сме създали това, което е вярно, тъй като по този начин работи страната. Ние сме в този парламент, с цел да носим отговорност, означи Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР