Ситуацията в България не е овладяна, а управляема, а страната

...
Ситуацията в България не е овладяна, а управляема, а страната
Коментари Харесай

Д-р Колчаков обясни как да убием „това същество” коронавируса ВИДЕО

Ситуацията в България не е овладяна, а управляема, а страната ни е от дребното, които ловко ръководят пандемията. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия анестезиологът и член на управлението на УМБАЛ „ Софиямед” доктор Иван Колчаков.

„ Вече се гордея, че съм доктор и че съм български доктор. Ние слагаме в дребния си джоб здравните системи на най-богатите и огромни страни. Даваме образец по какъв начин би трябвало да се вършат нещата”, добави той.

„ Мерките за изолираност са най-ефективният способ за преодоляване на ситуацията”, счита доктор Колчаков.

„ Този вирус не е същински организъм. Това е една доста първична молекула, която не се развъжда. Ние я произвеждаме. Ако съблюдаваме ограничения за хигиена, това създание не може да се развъжда. Знаем по какъв начин да го ограничим”, изясни той.

БЛИЦ TV: Коронавирусът настава непреклонно у нас, 3 жертви на Цветница

Според анестезиологът към момента няма задоволително статистика за това какъв брой от инфектираните с ковид биха могли да се подложат на лекуване с хлорохин.

БЛИЦ TV! Ген. Мутафчийски разкри огромна особеност за COVID-19 при доста от умрелите

„ Лечението има и токсични странични резултати и зависи от съпътстващите болести. Старият опит е от десетилетия, когато е лекувана маларията.

Франция беше пионер, защото там има доста някогашни колонии, в които се следи малария. Това е единствената европейска страна, която продължаваше да създава медикамента”, сподели още доктор Колчаков.

Повече гледайте във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР