Ситуацията стана изключително емоционална и искам да апелирам към всички

...
Ситуацията стана изключително емоционална и искам да апелирам към всички
Коментари Харесай

Лорер: ГЕРБ трябва да преценят по кой път да тръгнат

Ситуацията стана извънредно прочувствена и желая да моля към всички политически сили да понижим градуса на възприятията, тъй като работим за България и нашата задача е да излезем с работещо решение за всички. Нека да запазим положителния звук и да продължим в градивния дух, в който започнахме. Аз се надявам, че тези диалози ще могат да се върнат в едно градивно русло. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от " – ".

В коментар за разновидностите за сформиране на държавно управление той съобщи: " По отношение на първия мандат сме декларирали доста ясна позиция, която не се е променяла и няма да се промени. По отношение на втория мандат – започнахме градивна работа, показахме законодателна стратегия, която беше възприета, показахме управническа стратегия, която беше възприета. Вчера имаше хумористични мнения по нея, само че като изключим хумора, наличието се оказа предостатъчно според сред двете най-големи политически сили ".

По мотив изказванието на, че Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския държи ключа към държавно управление с първия мандат и има ли разнообразни отзиви в обединението във връзка първия мандат на партията на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, депутатът от ПП-ДБ уточни: " Нашата коалиция се състои от шест партии Различни отзиви освен че има, а те са и добре пристигнали, ние ги ценим, държим на тях, тъй като най-хубавото се ражда тъкмо по този метод – в разговор и вътрешен и вътрешен спор. По отношение на това дали господин Иванов държи ключа към намирането на решение, ние сме изрично срещу външни партии да всяват разкол и да се пробват споделят – този или оня водач е добър, пък този е неприятен, този има ключ, другият има брава. Тези тематики се дискутират на вътрешен съдружен съвет и всички водачи вземат еднообразно присъединяване в тях ".

Попитан дали е допустима коалиция – –, Лорер означи: " Теоритично е допустимо, те го отхвърлят сега. Аз нямам доверие това да е положително решение за България. Първият мандат към момента не е даден. би трябвало да преценяват по кой път да тръгнат ".

Той увери, че няма липса на разговор сред Политическа партия и Демократична България.

В отговор на въпрос по кое време ще бъдат формирани парламентарните комисии, с цел да може Народното събрание да стартира работа дейно, депутатът от ПП-ДБ сподели: И ние това се чудим. Задайте въпроса към председателския съвет. Изслушаме министри вместо да си приказваме за комисии. Не знам за какво това към момента не е на дневен ред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР