Ситуацията сега през 2017 г. е много по-различна и не

...
Ситуацията сега през 2017 г. е много по-различна и не
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: "Кумгейт" показва проблемите в БСП



Ситуацията в този момент през 2017 година е доста по-различна и не може да се съпоставя с 2015 и 2016 година Сега са влезнали към 5 000 мигранта, до момента в който преди този момент са били към 30000, по публични данни. Ако българският маршрут беше елементарен никой нямаше да заплаща по 4000-5000 евро и да рискува живота си. Не инцидентно мигрантите избират пътя през Румъния. Това сподели Тихомир Безлов - специалист от Центъра за проучване на демокрацията в ефира на БТВ.

„ През 2015 година на излаз се залавяха 75-80% нерегистрирани. Това значи, че тези хора са пропуснати. Със сигурност Турция е огромен фактор и оградата промени обстановката. Ако я нямахме огромната вълна щеше да мине през нас. Дори да я режат няма по какъв начин да преминат хиляди. Това беше тест към нас “, счита специалистът.

„ Нашата статистика е доста добра - обновява се на седмица, като се изключи последните две седмици. Най-интересната за мен интервенция беше на летището “.

По отношение на абсурда „ Кумгейт “, Безлов съобщи: „ Много забавно ми е за какво офанзивата на Българска социалистическа партия не беше направена преди изборите. За последните 27 години партиите в никакъв случай не са се отказвали от тези клиентелно-приятелски назначения. Това го има при всички, които се борят за властта. За мен това демонстрира, че има проблеми вътре в самото Българска социалистическа партия “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР