Ситуацията с коронавируса според мен ще смути работата в “Пирогов“.

...
Ситуацията с коронавируса според мен ще смути работата в “Пирогов“.
Коментари Харесай

Проф. Миланов: Спокойно! Коронавирусът е обикновен грип

Ситуацията с ковид съгласно мен ще смути работата в “Пирогов “. Защото първият пациент е лежал два-три дни там, като през това време са правени проучвания, рентгени, взимани са кръвни проби, не се знае с какъв брой заболели е лежал, не се знае и до каква степен е била опазена хигиената. Това показа в утринния блок на bTV проф. Милан Миланов.

Проф. Миланов уточни, че в случай че имаше власт, нямаше да разреши в лечебни заведения като “Пирогов “ и “Света Анна “ да бъдат препращани пациенти със подозрение за ковид, защото и двете лечебни заведения са многопрофилни и значими за столицата.

Жената с ковид в София е в сериозно положение, има нови 7 съмнителни души

,,Истината е, че аз чакам гърмеж в София, тъй като това е най-големият град с най-вече население. Но в последна сметка коронавирусът е един най-обикновен грип. Смъртността не е по-висока, а лекуването му е същото както при елементарния грип и може да се лекува в домашни условия. Така че аз съм изрично срещу суматохата “, сподели той и добави, че държавните съвещания през два дни са това, което всяка суматоха в обществото.

Според някогашния шеф на “Пирогов “ доцент доктор Спас Спасков суматохата в болничното заведение ще затрудни повече работата, в сравнение с активността. Той добави още, че управлението на лечебното заведение е постъпило вярно, като е изолирала инфектираните в обособена постройка.

Инфо:новини.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР