Ситуацията с COVID-19 в Германия е извънредна“ и е възможно

...
Ситуацията с COVID-19 в Германия е извънредна“ и е възможно
Коментари Харесай

Германия не изключва пълен локдаун за всички

Ситуацията с COVID-19 в Германия е „ изключителна “ и е допустимо страната да бъде вкарана в цялостен, който да засегне даже изцяло имунизираните. Това предизвести немският министър на опазването на здравето Йенс Шпан на конференция, заяви „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг “, представен от.

По думите му по-заразният делта вид и огромният брой неимунизирани са повода за „ извънредно тежка, да не кажа най-тежката обстановка от началото на пандемията “. Изказването му идва на фона на 52 970 нови случая на инфектирани и 201 умряли за ден и предизвестия от доста лечебни заведения в страната, че са претъпкани. Преди седмица изпълняващият длъжността канцлер Ангела Меркел назова епидемиологичната обстановка „ трагична “ и уточни, че „ четвъртата вълна удря страната ни с цялостна мощ “, а Агенцията за надзор на болесттите предизвести, че се задава „ доста неприятен коледен сезон “, в случай че не бъдат подхванати фрапантни ограничения.
" Тук царува бедствена обстановка ": какво става в Германия?
Лотар Вилер, шеф на института „ Роберт Кох “, който е най-сериозната експертна инстанция в Германия, направи извънредно...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР