Ситуацията на Гарет Бейл в Реал Мадрид изглежда все по-деликатна,

...
Ситуацията на Гарет Бейл в Реал Мадрид изглежда все по-деликатна,
Коментари Харесай

Бейл избра голфа пред Шампионската лига

Ситуацията на Гарет Бейл в Реал Мадрид наподобява все по-деликатна, откакто футболистът отхвърли да пътува с „ кралете “ за гостуването на Манчестър Сити от осминафиналната фаза на Шампионска лига. Не единствено това, само че той бе видян да играе голф часове преди решаващия дуел на „ Етихад “. Испанският гранд загуби с 1:2 и по този метод отпадна от конкуренцията.

Уелският футболист бе видян да играе голф с другар в покрайнините на испанската столица.

31-годишният футболист отхвърли да пътува с Реал Мадрид за посещение на Манчестър Сити.

Отношенията сред Бейл и Зидан през последните месеци са извънредно обтегнати, откакто крилото не записа нито минута във финалните 7 мача в Ла Лига за " кралете " по пътя към спечелването на купата.

Нещата обаче явно са станали още по-лоши, откакто Зидан разкри, че самият Бейл е поискал да не пътува за мача в Манчестър. 

" Много неща бяха изказани, само че ние имаме уважителни взаимоотношения с играча. Само ще кажа, че той избра да не взе участие в мача. Другото е сред нас. Бейл не ме разочарова, няма да ви кажа нищо повече. Това е третият въпрос за Гарет, само че просто обстановката е такава. Имам огромно почитание към Бейл и това е въпрос, който ще се реши в съблекалнята ", съобщи Зидан преди мача против Манчестър Сити.

Седмичната заплата на Гарет Бейл в Реал Мадрид възлиза на 350 хиляди паунда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР