Системата за отслабване по метода на въглехидратното хранене е много

...
Системата за отслабване по метода на въглехидратното хранене е много
Коментари Харесай

В книгата на д-р Джон Макдугъл: Високовъглехидратното хранене помага за отслабване и добро здраве

Системата за намаляване по метода на въглехидратното хранене е доста елементарен, само че ефикасен. Това описа издателят Делян Илиев, които издаде на българския пазар книгата на известния  американски диетолог д-р Джон Макдугъл. Според Илиев диетата е съчетана и с потреблението на плодове и зеленчуци, което прави диетата извънредно уравновесена и здравословна.
Това е диета за здраве. Не единствено за унищожаване на непотребни килограми, само че и за запазване на положителното здраве. Д-р Джон Макдугъл е доста прочут, той е апетитен като доайен на лекарите по медицина на храненето. Това обаче е главната книга, в която са събрани всички насоки, свързани с тази диета.
Делян Илиев, издател

По думите на Делян Илиев диетата е помогнала на доста хора да откажат ненужни медикаменти. Този метод на хранене е подобрил положението на хора с диабет и високо кръвно налягане, уточни още той. Диетата е доста елементарна – банкет на 90% нишестени растителни храни, в това число и пълнозърнести артикули и 10% плодове и зеленчуци.

Надежда Банкова, която се храни по този способ описа, че е почнала диетата поради проблем с щитовидната жлеза. През 2014 година се среща с високовъглехидратното хранене и това трансформира метода ѝ на живот. Благодарение на това смъкнах килограми, имам сила и се усещам здрава, описа още Банкова.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР