Сирийският президент Башар Асад заяви, че ударите по военните обекти

...
Сирийският президент Башар Асад заяви, че ударите по военните обекти
Коментари Харесай

Башар Асад: Ще се борим с терористите за всяка педя от земята си

Сирийският президент Башар Асад съобщи, че ударите по военните обекти на държавното управление му са го предиздвикали още по-категорично да се бори против съперниците си. Това заяви бТВ, базирайки се на международните организации. Думите му идват в отговор на ударите против цели в Сирия, осъществени от Съединени американски щати, Англия и Франция.
„ Тази експанзия само ще направи Сирия и народът? по-твърди в желанието си да се борят против тероризма за всяка педя от страната “, съобщи той.
Асад е разискал по телефона детайлите на ракетния удар с президента на Иран Хасан Роухани.
„ Време е западните сили, които поддържат тероризма, да признаят, че са изгубили надзор. Те усещат, че са изгубили доверието на своите нации и на света “, уточни Асад, представен от пресслужбата на сирийското президентство.
На собствен ред президентът на Иран осъдил бомбардировката на Сирия и удостоверил, че Техеран ще продължи да стои на страната на сирийското управление и неговия народ. Роухани също по този начин изразил убеденост, че експанзията на западните страни няма да отслаби духа на сирийците в битката против тероризма.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР