Синтия Никсън разкри единственото си притеснение преди горещо очакваното участие

...
Синтия Никсън разкри единственото си притеснение преди горещо очакваното участие
Коментари Харесай

Актриса от Сексът и градът притеснена от завръщането на Ким Катрал

Синтия Никсън разкри единственото си терзание преди горещо предстоящото присъединяване на Ким Катрал във втория сезон на " И просто ей по този начин “.

Актрисата от " Сексът и градът ", която се популяризира с ролята си на адвокатката Миранда Хобс, насочи известно предизвестие в обезверен опит да овладее упованията.

" Притеснявам се, че с цялото това струпване хората ще се чудят защо е целият този звук. Важно е да се знае, че това е доста малко, доста малко епизодично присъединяване ", споделя Никсън, представена от vesti.bg.

Катрал, която в началото отхвърли да взе участие в сериала след враждата си с колежката си Сара Джесика Паркър, зарадва почитателите, когато разкриха, че тя влиза в ролята на Саманта Джоунс за кратковременно завръщане.

" Бяхме доста разочаровани, че изтече тайната за идната поява на Ким ", сподели тя пред изданието за шокиращото завръщане на някогашната ѝ колежка в ролята на обичаното пиар гуру.

" Толкова се надявахме, че това е нещо, за което хората няма да знаят, до момента в който не видят епизода, и че ще бъде занимателна изненада, до момента в който гледат. "

Наскоро Катрал разкри в предаването " The View ", че е сложила няколко условия, с цел да се реализира нейното присъединяване.

" Много е забавно да ти се обади шефът на HBO и да каже: " Какво можем да създадем? ", а аз споделих: " Хм. Нека проявя творчество ", сподели Катрал.

" И едно от тези неща беше да върна [дизайнера на костюми] Пат Фийлд, тъй като просто си помислих, че в случай че ще се връщам, би трябвало да се върна с този жанр на Саманта, би трябвало да го прокарам. И ние го направихме. "

Фийлд, който е създател на костюмите на истинския сериал " Сексът и градът ", както и на двата кино лентата за него, се съгласява да облече Катрал за нейното присъединяване.

Отсъствието на Саманта беше наранено в първите няколко епизода на " И просто ей по този начин “, където Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис дадоха да се разбере, че героинята на Катрал живее в Лондон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР