Синоптиците разкриха какво време ни очаква през предстоящия уикенд.През почивните

...
Синоптиците разкриха какво време ни очаква през предстоящия уикенд.През почивните
Коментари Харесай

Синоптиците разкриха какво време ни очаква през предстоящия уикенда

Синоптиците разкриха какво време ни чака през идния уикенд.

През почивните дни в Източна България ще бъде най-вече слънчево. Над Западна и Централна ще се развива купеста, в следобедните часове и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици, ще има и условия за градушки. Вятърът ще е слаб, по Черноморието до сдържан от североизток.

В по-голямата част от страната дневните температури ще доближават, в обособени региони и ще надвишават 30°.

Иначе на следващия ден, петък, ще е най-вече слънчево. След обяд над западната половина от страната ще се развие купеста, а над планинските региони и купесто-дъждовна облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°, в София към 26°.

Над Черноморето ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури 23°-25°. Температурата на морската вода 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд над масивите в западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от североизток, а по билата от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 20°, на 2000 метра - към 12°.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР