Синоптиците ни глезят. Какво време обещаха за следващите дни? Тази

...
Синоптиците ни глезят. Какво време обещаха за следващите дни? Тази
Коментари Харесай

Синоптиците ни глезят. Какво време обещаха за следващите дни

Синоптиците ни глезят. Какво време дадоха обещание за идващите дни? Тази нощ ще доминира ясно и съвсем безшумно време. Сутринта на обособени места в низините и към водните басейни ще се образува мъгла. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, по-високи по морския бряг, в София – към 5°. През деня ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Вятърът ще е слаб от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, в София – към 22°.


Над планините ще доминира слънчево време с незначителна висока облачност. Ще духа слаб, по високите и открити елементи – до сдържан северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра – към 10°.
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от север-северозапад. Максималните температури ще са 21-24°. Температурата на морската вода е 17-19°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.



В понеделник ще остане топло за интервала. Ще доминира слънчево време, само че след обяд облачността ще се усилва и през идващите дни ще е най-вече забележителна. Повишава се вероятността за превалявания от дъжд в Западна България. Ще е съвсем безшумно или със слаб вятър, най-често от изток-югоизток. Минималните температури ще са малко по-високи, дневните едва ще се намалят. Към събота вероятността за превалявания понижава, ще има повече слънчеви часове.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР