Синоптичката на Нова тв Лора Георгиева предпочита да излиза само

...
Синоптичката на Нова тв Лора Георгиева предпочита да излиза само
Коментари Харесай

Синоптичка на НОВА тв Лора Георгиева заби милионер


Синоптичката на Нова тв Лора Георгиева избира да излиза единствено със заможни господа. След два провалени брака, 34-годишната хубавица има нов човек до себе си. Запознати издават, че настоящият мъж на дългокраката брюнетка е предприемачът Паскал Дойчев – строителен подхващат и притежател на най-голямата верига фитнеси в страната – „ Пулс ”.

Близки до Георгиева издават, че връзката й с Паскал е неотдавна, само че пък се развива скоростно. Двамата към този момент са били на няколко първокласни почивки дружно. Тя го е срещнала и с 9-годишната си щерка Мишел. Момичето е плод на любовта й с починалия Борислав Манджуков – варненският милионер, който бе брутално разстрелян на столичния бул. „ България ” през 2014 година Тoй бe погубен c двa куршумa прeд oбщия им дoм c Лoрa, която тогава остана сама с невръстно дете на ръце.

Хора от обкръжението на синоптичката настояват, че тя била в потрес след гибелта на първия си брачен партньор . Красавицата се прибрала с щерка си в родния си град Казанлък и чак след три години се осмелила да захвърли траура. Лора мина за повторно под венчило с Деян Дачев – още веднъж заможен предприемач, собственик на няколко нощни заведения и строителен бизнес в Бургас. За прочут интервал тя се представяше с неговата фамилия.



Уж всичко сред тях вървеше безпрепятствено, само че предишното лято стана ясно, че тихомълком са се развели. Че са се разделили, се разбра, когато милионерът пусна фотография с друга знойна брюнетка от Малдивите. Когато остана отново мома, синоптичката направи профилите си в обществените мрежи обществени и се зае да си търси нов мъж. По това време се заприказва, че излиза с Ангел Ангелов – Градуса, притежател на известна марка за пилешко месо, който пък е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова.

Явно връзката с Ангел не е потръгнала , тъй като през днешния ден Лора има нов мъж в живота си и той още веднъж не е инцидентен човек. Говори се, че Паскал радвал хубавицата със скъпи дарове и никак не пестял средства, с цел да я глези.

Преди да пробие в телевизионните среди, Георгиева е печелила огромен брой титли от разнообразни състезания за хубост. Едва 19-годишна, през 2007 година, Лора става „ Царица Роза ” на Казанлък. Първото място й носи пътешестване до Япония, обезпечено от посолството у нас, както и билет за концерт на Джордж Майкъл.

След триумфа си на състезанието, брюнетката осъществя фантазията си да следва публицистика в Софийския университет. Още незабавно стартира да стажува в разнообразни медии. Първо работи като кореспондент в състезателен уебсайт, след това като водеща на спортните вести по МСАТ. След 2 години във варненската телевизия идва предложение от Би Би Ти, където води женско предаване c някогашната гимнacтичкa Cимoнa Пeйчeвa. По това време се снима и в еротична фотосесия за неизлизащото към този момент мъжко списание „ Максим ”.

Георгиева се причислява към екипа на Нова тв през 2020 година Казва, че е доста удовлетворена от работата си там, тъй като това е още една сфера, в която желае да се развива, писа Уикенд.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР