Сините са най-добрите на този елемент от началото на сезона7

...
Сините са най-добрите на този елемент от началото на сезона7
Коментари Харесай

Посрещането на Левски го изведе до върха в НВЛ

Сините са най-хубавите на този детайл от началото на сезона

7 мача, 6 следващи победи и проваляне с 2:3 на старта от Монтана. Такива са индикаторите на Левски от началото на сезона в Суперлигата. Преди старта на акцията упованията към младата селекция, предвождана от Николай Желязков, бяха, че тя ще се бори за челна позиция, само че със доста по-малки шансове по отношение на суперзвездните тимове на Хебър и Дея спорт, че даже и зад Нефтохимик и Монтана. И по-скоро да се конкурира с ЦСКА за петото място.

Оказа се обаче, че тези сметки са правени много погрешно, най-малко на база показаното от сините. Дотук новата генерация гении, подплатени от опита на Светослав Гоцев, Владислав Иванов и аржентинското попълнение Алехандро Торо, в Левски съумяха да изградят в действителност страховит колектив. Впечатляващото в отбора обаче е постоянството, с което той се оправя на фундаментален детайл като посрещането. От началото на акцията точно тази групировка на сините е на върха в НВЛ.
 Левски разгроми ЦСКА в огромното дерби и остава водач в Efbet Супер Волей Левски разгроми ЦСКА в огромното дерби и остава водач в Efbet Супер Волей
Торо, Иванов и Владимир Гърков (основно), са създали по този начин, че разпределителят Симеон Иванов да разгърне големия си гений и въпреки единствено на 16 години да впечатли с изявите си. Младокът може да плете разнообразни комбинации и да улеснява нападателите точно поради отличното посрещане, което се показва с 24% съвършено отиграни противникови сервиса и последвала 20% успеваемост от това, при скромните 14 неточности! За съпоставяне, идващият отбор в листата е Пирин Разлог с 23% съвършено посрещане и 14% успеваемост. Това разрешава на нападението на Левски да е извънредно ползотворно с 53% успеваемост и 36% % успеваемост.
83  Efbet Супер Волей: ЦСКА - Левски 0:3 </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР