Синдикатът на футболистите в Испания иска спирането на първенствата в

...
Синдикатът на футболистите в Испания иска спирането на първенствата в
Коментари Харесай

Синдикатът на футболистите в Испания иска спиране на първенството

Синдикатът на футболистите в Испания желае прекъсването на шампионатите в страната, оповестява „ Marca “. От синдиката са изпратили разнообразни писма до Висшия съвет за спорта, до Кралската футболна федерация на Испания и Ла Лига, в които упорстват за прекъсването на шампионатите като мярка в битката с епидемията ковид.

„ Предвид ограниченията, които се подхващат от държавното управление и рекомендациите на Световната здравна организация ние желаеме да бъде обезпечено здравето на всички футболисти и да не се поемат никакви опасности с тяхното здравословно положение “, се споделя в позицията на синдиката.

„ Настояваме за прекъсването на всички мачове в другите шампионати на страната. Предвид обстановката, ние отправихме тази молба, като мислим извънредно за здравето на играчите. Необходимо е да се заобикалят огромни агломерации заради нараствания риск. Риск, който не се заобикаля единствено с неналичието на почитателите по стадионите. Има сериозен риск за футболистите и настояваме за прекратяването на мачовете “, написа още в позицията на синдикатите на футболистите в Испания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР