Синът на Софи Маринова се оказа доста мързелив. Това стана

...
Синът на Софи Маринова се оказа доста мързелив. Това стана
Коментари Харесай

Пълен мързеливец! Софи Маринова е отгледала едно мекотело, което не иска да работи, а да лапа пари само от далавери

Синът на Софи Маринова се оказа много ленив. Това стана ясно от откровението на майка му, която разкри, че тя го карала да запише нова ария, само че той отказвал.

Лоренцо не желал да прави нови песни и като цяло не му се занимавало с пеене. Виждало му се прекомерно доста труд за пари, които може да изкара и по по-лесен метод.

Припомняме, че през есента на предходната година младежът се забърка в неприятности със закона. Той взе участие в нелегално транспортиране на бежанци, след което се укриваше от полицията в продължение на дни. За сходно действие се лежи в пандиза години, само че майка му съумя да го измъкне с пари.

Очевидно Лоренцо не си е взел поука и продължава да отхвърля да работи. Той трансферира 20 година, а към момента не работи нищо и майка му го устоя.

Не че има кой знае какъв певчески гений, само че най-малко с помощта на Софи Маринова може да се опитва в шоубизнеса, с цел да изкарва пари самичък и да не чака единствено на майка си. Него обаче го мързи и до момента в който Софка му дава пари, едва ли ще изиска да работи нещо.

Певицата не е съумяла да възпита един същински мъж, тъй като за Лоренцо по-добре е да прави закононарушения, вместо да си изкарва парите по почтен път. Сбъркана ценностна система, а в това време Софи твърди, че желае единствено той да е добър човек. Докато живее отвън закона, няма по какъв начин да стане това.

Източник: България днес
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР