Синът на прокурора на Перник Бисер Михайлов - Васил, продължава

...
Синът на прокурора на Перник Бисер Михайлов - Васил, продължава
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Наглият прокурорски син изнасилен в затвора

Синът на прокурора на Перник Бисер Михайлов - Васил, продължава да търпи ударите на пандизчиите в Централен софийски затвор. 18-годишният гамен, от чиито безобразия цялостен Перник пропищя, в този момент горчиво съжалява за дейностите си, тъй като те го срещнаха с надалеч по-опасни от него бандюги в зандана.

В края на декември прокурорският наследник е бил спукан от пердах зад решетките от някогашен боксьор, твърди източник на Lupa.bg. Побоят траял и от страна на други пандизчии - общо четерима души, а надзирателите оставяли да бият младежа на воля, тъй като и те се дразнели от арогантното му държание. " Това лайно се държи предизвикателно в пандиза - парадира с връзките на татко си и с пари. Всяка седмица му носят по 1000 лв. и той се прави на баровец, което нервира останалите ", разкрива пред Lupa.bg човек, излежаващ присъдата си в Софийския затвор.



Надзиратели водят Васил Михайлов в съда

Миналата седмица Васил Михайлов яде пердах и от Георги Семерджиев, за което Lupa.bg към този момент осведоми. Двамата били на нож от първия миг, в който се срещнали " на топло ". При свадата носа на Васил бе строшен.

Премеждията на синковеца обаче не стопират дотук. Отношенията сред прокурорския наследник Васил и останалите нарушители стартират да минават в идната фаза. Затворници от 11 и 13 отряд с над 10-годишни присъди към този момент ежедневно тормозили младежа. Според мълвата, в края на предходната седмица прокурския наследник даже е бил изнасилен от рецидивист с прякор Отвертката. Някои даже настояват, че гаврата била снимана с мобилен телефон. " Вече си има нов прякор - Василиса Прекрасна ", споделя през смях обръгнал пандизчия.

В пандиза тече инспекция по случая.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР