Синът на президента Румен Радев е сменил драстично визията си,

...
Синът на президента Румен Радев е сменил драстично визията си,
Коментари Харесай

Синът на президента Румен Радев е сменил драстично визията си след инцидента в столична дискотека

Синът на президента Румен Радев е сменил фрапантно визията си, видя „ Ретро “. Тийнейджърът Георги, който до скоро се носеше с много дълга коса и бретон, се е обръснал съвсем нула номер, повлиян от новите си увлечения.
Съученици на президентския правоприемник разкриват, че младежът трансформирал имиджа си още около празниците, когато името му бе забъркано в скандално меле в столична дискотека.
Доскоро се стремял образно да наподобява на кумирите си от футболните среди, само че в последно време по-скоро се стараел да догони визията на неприятно момче, най-много с цел да се харесва на връстничките си от женски пол.

Тъй като Георги е измежду най-успешните млади футболни очаквания на столичен частен клуб, той бил по-суетен от съучениците си и се радвал на по-голямо внимание от девойките в учебното заведение си и в квартала. Именно поради близка до сърцето му госпожица името му бе забъркано в юмручна битка с още цяла навалица почерпени малолетни момчета, до момента в който купонясвал със свои другари в софийския нощен клуб „ Голдън Бий “.
Георги е едвам на 15 и съгласно закона не би трябвало да бъде на открито, камо ли в бар, без компаньон, след 22 часа вечерта. Отскоро обаче младежът упорствал пред майка си да излиза по мрачно, тъй като всичките му връстници го правели, а той не желал да се дели от компанията. Съучениците му от столичното 38-о учебно заведение „ Васил Априлов “ издават, че по принцип Георги бил по-свит, само че в последните две години се отракал, закачал се с девойките на своята възраст и към този момент не държал чак толкоз на оценките и отличния триумф.

Георги е наследник на Румен Радев от първия му брак с банкерката Гинка Кесякова.
След раздялата им и встъпването на Радев в служба Георги и сестра му Дарина живеят компактно с майка си, а с татко си се виждат единствено по празници. Приятели на президентския правоприемник го разказват като интелигентно и будно, само че много палаво момче. Тези му черти в характера се подсилвали и от имиджа му на футболист. Неотдавна самият държавен глава показа, че за Георги най-важният човек сега е неговият треньор, а главният му приоритет са триумфите в спорта. Радев-младши упражнявал професионално още от невръстна детска възраст, а през предишното лято реализира и първия си по-сериозен пробив. Той бе измежду трите млади футболни очаквания, определени да отидат на проби във Валенсия, откакто впечатлили хора от управлението на едноименния клуб на шампионат в гръцкия град Нафплио.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР