Синът на Луиза Григорова и Мартин Макариев е само на

...
Синът на Луиза Григорова и Мартин Макариев е само на
Коментари Харесай

Синът на Луиза Григорова се срещна с астралната му близначка

Синът на Луиза Григорова и Мартин Макариев е единствено на 5 месеца, а към този момент има навъртян сериозен километраж .

Веднага след раждането му в края на септември, кинаджийското семейство стартира да извежда дребния Бран на разходки и единствено в най-студените зимни дни му спестяваше излизането на открито. Сега хлапето още веднъж диша чист въздух съвсем всекидневно, а оня ден се проветри край Народния спектакъл. 

Екранната доктор Вяра Добрева от „ Откраднат живот ” и мъжът й режисьор си бяха чукнали среща до храма на Мелпомена със своята кума Весела Бабинова. Последната пристигна с половинката си Владимир Зомбори и още неколцина от арт гилдията.

Макариеви дойдоха с маздата си на паркинга до постройката на Имперската натрупа. Главата на фамилията смъкна бебешката количка от багажника и я сглоби. После организира къс диалог по телефона, а Луиза настани чедото си и го зави, с цел да не се простуди. Времето беше слънчево, само че температурите – относително ниски. Григорова видя, че в близката градинка към този момент ги чакат техните сътрудници и другари и със брачна половинка й им махнаха за привет. Актрисата забута количката с Бран към тайфата, а Мартин остана още няколко минути при автомобила.

Когато Луиза и невръстният й правоприемник приближиха, разположилата се на две пейки компания незабавно се оживи. Весела и Владимир даже скочиха да ги посрещнат.
Звездата от „ Откраднат живот ” извади от количката сина си, а нейната кума сграбчи в ръце дъщеря си Йоанна. Бебетата, родени в един и същи ден – 28 септември, се познаваха доста добре и не можеха да се нарадват от срещата си. Макар че нямаше доста коса на главата си, Бран Макариев беше вързан на кукуригу. Няколко минути по-късно към групата се причисли и Мартин. Нито той, нито който и да било от групата не постави маска на лицето си, с цел да се пази от ковид, писа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР