Синът на бившата тв водеща Нели Атанасова – Иво Карамански

...
Синът на бившата тв водеща Нели Атанасова – Иво Карамански
Коментари Харесай

Иво Карамански показа протезата на отрязаната си ръка

Синът на някогашната тв водеща Нели Атанасова – Иво Карамански - младши, се оправя чудесно след тежкия случай, който претърпя в Холандия. Той катастрофира с колата си и изгуби лявата си ръка от китката надолу. За благополучие, медицината и технологиите са доста напреднала и младежът се снабди с съвременна протеза, изплащана от доведения му татко Александър Сано.

" От няколко години се оферират бионични ръце, които са командвани от импулсите на мускулите. Буквално този крак може да прави всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалността на същинската ръка ", окуражен е артистът за наследника на Нели Атанасова от извънбрачната й връзка с престъпния необут Иво Карамански. Разбира се, протезата не е по никакъв начин евтина, само че Сано имал опцията да я обезпечи.

Актьорът осинови младежа преди години и публично е негов татко. Той постоянно се е гордеел с това, че е доста непосредствен с детето на брачната половинка си, напомня HotArena.

Екранният Косъм от сериала " Под прикритие " споделя, че Иво е образец за всички, които са минали през сходна ужасна контузия, тъй като духът му не е паднал след претърпяното.

Изглежда, 25-годишният Карамански душевен се оправя добре с смяната, даже има силата да се майтапи със себе си. " Киборг, второ равнище ", написа той в обществената мрежа. Сега Иво съумява да живее обикновено и продължава да се занимава с обичаните си действия.

Освен всичко друго, синът на Нели Атанасова е завъдил и гадже. От няколко месеца той излиза с инфлуенсърката и влогърка Антоанет Пепе, която е доста известна в инстаграм, неотдавна издаде и книга. Тя е със 7 години по-възрастна от него и има 3 деца от двама разнообразни татковци. Дребната русокоска е известна с това, че постоянно сменя мъжете, а следващият, който е оплела в мрежите си, е младият Карамански. Хубавото е, че тя го приемала даже и с дефектите му, а той пък нямал нищо срещу децата и предишното й.

Иво към този момент е срещнал Антоанет с родителите си. Още през август Нели разгласява обща фотография с кандидат-снахата от плажа и написа: " Любимото ми море с най-любимите ми хора ". През лятото Карамански и Пепелджийска бяха и във Видин, където Сано снимаше сериала " С река на сърцето ".

Запознати издават, че инфлуенсърката и настоящото й гадже се познавали от дълго време, само че чак в този момент връзките им станали интимни. Тя е известна с това, че бързо забременява от новите си тръпки, а дали историята ще се повтори и с Иво Карамански, който към момента няма свои деца, следва да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР