Симона Загорова е едно от обещаващите имена в българската музика,

...
Симона Загорова е едно от обещаващите имена в българската музика,
Коментари Харесай

Симона Загорова си призна: Издържа се сама! Само в едно нещо не е самостоятелна

Симона Загорова е едно от обещаващите имена в българската музика, което макар сянката на именитата си майка, съумява с необикновен размах да построи собствен личен жанр и марка.

Така да вземем за пример в последната си ария тя е и създател. Просто тъй като никой не може да разбере един човек, както самият той себе си.

Виж още: Симона Загорова навърши 23 година! Отпразнува го в топла компания с любопитни посетители

Пред камерите на " На Кафе " Симона призна, че от дребна харесва поп-фолка, а след това е учила и поп и джаз пеене, което предопределя микса на стилове, който показва напоследък. Освен това, както ние всички знаем, границите сред жанровете са толкоз размити напоследък...

Съвсем неотдавна Симона навърши 23 години, като купонът беше в Гърция с близки и другари. Оказва се, че Симона към този момент е изцяло независим човек.

Виж още: Децата на звездите - също звезди! Топ 10 на най-известните BG деца

Тя работи, има участия по заведения, прави сама своите песни и даже сама е купила автомобила си. Единственото нещо, в което не е сама, а с майка си, е съжителството, само че Симона загатна, че и това може скоро да се промени.

Певицата разяснява и неприятна история от лятото, в която студент от турски генезис, само че с азербайджански мобилен номер ѝ хакна профилите в Instagram.

Това в действителност се случи цели два пъти, като сумите, които ѝ е желал са били разнообразни. Едната от тях - 350 евро. Симона обаче не се поддала на изнудването и към този момент има трети профил в обществената мрежа. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/simonazagorova21/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР