Симона Радева не е била в колата на Георги Семерджиев

...
Симона Радева не е била в колата на Георги Семерджиев
Коментари Харесай

Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница: Майката на полицайката

Симона Радева не е била в колата на Георги Семерджиев и двамата не са любовници. Това твърди пред " България през днешния ден " Бистра Радева - майка на полицайката, чието име от няколко дни се спряга към водача, провокирал тежката злополука край столичния хотел " Хемус ".

Жената е безапелационна, че истината е напълно друга.

" Заплашват ни с ликвидиране! Опитах се да обясня истината, само че ни назовават проститутки и желаят да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова държанка, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, само че повече детайлности ще мога да кажа, откакто приключат следствените дейности ", декларира майката на 22-годишната полицайка от столичното Първо РПУ.

Симона Радева е оказала помощ на Георги Семерджиев, като е взела участие в подсигуряването на стълба, с която той да се прибере в дома си.

Това оповестиха от прокуратурата по време на съвещанието на Софийския градски съд в събота, който постанови непрекъснат арест за обвинявания водач.

Все още не оповестени публично каква тъкмо е била ролята на служител на реда Радева във съдбовната нощ и какви са били връзките й с Георги Семерджиев. И дали тя е била с него в автомобила му или единствено му е помогнала в укриването. Знае се, че тя е била на разпит, само че все още няма повече данни. Самата тя съобщи малко след злополуката, че съвестта й е чиста.

" Надявам се в най-скоро време истината да излезне нескрито! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заканите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете следствията! ", написа Симона Радева в своя Фейсбук профил. Публикацията вижте тук.

В петък прокуратурата разгласи, че е открила данни за вероятно нарушение на служебните отговорности от чиновници на Министерство на вътрешните работи, в това число на КАТ-СДВР, за покровителстване на обвинения Георги Семерджиев, както и за търговия с въздействие. Конкретни имена обаче не бяха посочени.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР