Симеон за мен е добро дете, отличник, шампион. Никога не

...
Симеон за мен е добро дете, отличник, шампион. Никога не
Коментари Харесай

Треньорът по бокс на учениците, нападнали таксиджия: Костадин ми се обади, беше уплашен

" Симеон за мен е положително дете, първенец, първенец. Никога не ми е създавал проблем - нито на мен, нито на сътрудниците. Нито в часовете, нито след часовете. Последният ми диалог беше в понеделник. Никога по никакъв мотив не е имало нищо неприятно в това дете. Няма аргументи, заради които да се колебая в него ". Това сподели класният началник на един от нападателите на таксиметровия водач, който едвам не умря след нанесения му поной, Симеон Димитров - Диана Иванова пред Българска национална телевизия.

" Обгрижван е от родителите си, само че от време на време демонстрира несъобразителност по отношение на тях. И несъмнено това рефлектира в държанието му по отношение на нас, сътрудниците. Опитва да икономисва някои истини, до момента в който за тренировките е безрезервен. Не е проявявал експанзия по отношение на съучениците си ", сподели класната на другия хулиган Костадин Стоянов.

" За мен момчетата са положителни хлапета. Коцето е по-палавият, само че чак толкоз - това е неуместно. Не бих предположил, че са способни на нещо такова. Костадин ми се обади от телефона на Симеон. Беше много изплашен. Вика ми, „ Бат Ачо, ела. Симеон е наръган. Моля ти се, ела “. И аз му споделих да се обадят на полиция и кола за спешна помощ и че ще дойда. И аз звъннах на 112 ", съобщи треньорът им по бокс Ангел Димов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР