Силянова покрусена от мъка по покойния актьор, но няма да

...
Силянова покрусена от мъка по покойния актьор, но няма да
Коментари Харесай

Петя Силянова не спира да плаче за Иван Иванов

Силянова покрусена от тъга по починалия артист, само че няма да слиза от сцената

Вдовицата на артиста Иван Иванов - Петя Силянова, е потънала в тъга, която съгласно нейни сътрудници безусловно не можела да се опише с думи, написа България Днес. В края на януари актрисата загуби брачна половинка си – кино идола на няколко генерации българи Иван Иванов. Оттогава тя била почернена освен външно поради траура, който за нищо на света не желала да смъкна, а и поради голямата си душевна болежка от кончината на " мъжа на живота си ".

Близките на Силянова са разтревожени съществено за нея, защото съвсем не серпантина да плаче от погребението на звездата от " Всичко е обич ". Ветеранката на спектакъл " София " отказвала срещи с дългогодишни приятелки и даже диалози по телефона с тях. Не общувала и с сътрудниците си, които разбирали тъгата й и дискретно изчаквали скръбта й да се поуталожи. Въпреки това те постоянно се осведомявали от синовете й дали има потребност от нещо и с какво биха могли да облекчат положението й.



Неточна обаче се оказа информацията, че овдовялата актриса слиза вечно от сцената. Истината била, че Силянова щяла да пропусне единствено няколко представления, в които взе участие, само че нямало да се раздели вечно с театъра. " Петя е потънала в тъга, само че е и експерт до мозъка на костите си. А и тя схваща, че би трябвало да продължава да играе и в името на паметта на Иван ", описват театрали от тяхното потомство.

Любовта сред най-харесвания БГ артист и неговата бъдеща спътница в живота пламва още когато са студенти във ВИТИЗ. " Бяхме другари, харесвахме се ", доверява Петя Силянова. Официално стават брачен партньор и брачна половинка през 1983-та. " Беше една страхотна морска женитба в Созопол, проведена от нашите другари ", спомня си вдовицата на паметния артист. След колапса на българското кино през 90-те двамата се заселват в селската си къща в Оборище, в която Петя съумява да сътвори артистичен уют надалеч от суетата на огромния град за обичания мъж. Синът им Стефан не пое по техния път, само че стана доста известен като рапър с прозвището Уолш Министерски съвет. Силянова издава в едно от малобройните си изявленията, че освен тя е ревнувала българския Ален Делон от многочислените му почитателки, само че и той. " Но по този начин е във всяко семейство - дамата ревнува мъжа, а мъжът - дамата ", счита вдовицата на починалия кино идол.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР