Силвия Кацарова, дъщеря ѝ Теди Кацарова, Дичо, Драго Драганов, Сашо

...
Силвия Кацарова, дъщеря ѝ Теди Кацарова, Дичо, Драго Драганов, Сашо
Коментари Харесай

Силвия Кацарова и Сашо Диков с деца на море

Силвия Кацарова, щерка ѝ Теди Кацарова, Дичо, Драго Драганов, Сашо Диков и щерка му Петя Дикова купонясваха дружно в къмпинг Градина.

Звездната група е дружно на Българското Черноморие, откъдето разгласиха фотоси в обществените мрежи. Под фрагментите певицата Теди Кацарова написа:

"Море, фламинго, кеф. Прекарахме страховит ден в Градина, бяхме на празненство на Джейн Моник в един бийч бар в къмпинга. Беше доста радостно. "

"Веднага хора наобиколиха Теди и Силвия Кацарови, а розовото фламинго е мое ", описа пред 24 часа Драгомир Драганов и се пошегува, че може да дава надуваемата атракция чартърен за фотоси на плажа.

На една от фотосите Силвия Кацарова е седнала на розовото надуваемо фламинго. Макар че очевидно няма огромно предпочитание да се снима, тя е с типичната за нея чаровна усмивка. В коментар прибавя: "Който не може да станеее... Как са ме хванали в крачка. Ха-ха. "

Теди Кацарова отпътува за Турция още веднъж на море. Майка ѝ отиде на отмора във Варна, където имаше и концерт, прибавят от изданието.

Снимки може да видите ТУК!

Източник: dir.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР