Силистра. Надявам се, че ГКПП Кайнарджа - Липница няма да

...
Силистра. Надявам се, че ГКПП Кайнарджа - Липница няма да
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Надявам се, че ГКПП Кайнарджа - Липница няма да е последният граничен пункт, който ще открием заедно с румънския премиер

Силистра. Надявам се, че Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кайнарджа - Липница " няма да е последният граничен пункт, който ще открием дружно с румънския министър председател. Това съобщи след формалното разкриване на обекта министър-председателят на България Бойко Борисов, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Днешният ден отбелязва доста значим миг за връзките сред България и Румъния и е разследване на доста старания от страна на двете страни. Това сподели в приветственото си слово министър-председателят на Румъния Михай Тудосе.
Според Бойко Борисов с този нов обект се дава опция за взаимно развиване на търговия и туризъм. " Предстои и откриването на нов мост на българо-румънската граница ", сподели още той. „ Днес през целия ден двете държавни управления (румънското и българското) ще решаваме проблеми, които имаме, само че изводът е, че колкото повече гранични пунктове се откриват, повече се улеснява популацията, бизнеса, туризма, толкоз повече се опознаваме “, сподели Бойко Борисов.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР