Силен вятър издуха част от граничната стена на Доналд Тръмп

...
Силен вятър издуха част от граничната стена на Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Силен вятър издуха стената на Тръмп по границата с Мексико

Силен вятър издуха част от граничната стена на Доналд Тръмп сред Съединени американски щати и Мексико, написа " Гардиън ", базирайки се на американски граничари.

Стоманените панели, които са с височина повече от 9 метра, се наклониха на една страна на границата сред калифорнийския град Калексико и Мехикали в Мексико.

Тази част от стената към момента не е била приключена по време на случая в резултат на мощен вятър.

" За благополучие мексиканските управляващи дадоха отговор бързо и съумяха да отклонят придвижването от намираща се близо улица ", разяснява американският граничар Карлос Питонес пред " Лос Анджелис таймс ".

Питонес добави, че панелите са издигнати още веднъж благодарение на мексиканците.

Администрацията на Доналд Тръмп желае да построи стена по повече от 3000-километровата граница с Мексико. Издигането на нова стена е главно заричане на Тръмп по време на президентската му акция през 2016 година Той заплаши да употребява 5,7 милиарда $ за строителството на " красивата " си стена от федерални фондове, предопределени при изключителни обстановки. Но след това той се отхвърли от упоритостта си да построи бетонна стена и вместо това ще вдигне бариера, където няма никакви трудности на границата.

" Преградата или стената може да бъде стоманена вместо от бетон, в случай че прави по-добре работа ", разяснява американският водач по-рано този месец. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР