Сигурно 90% от хората по света знаят отлично коя е

...
Сигурно 90% от хората по света знаят отлично коя е
Коментари Харесай

Колко по-богата е Пипа Мидълтън от сестра си Кейт?

Сигурно 90% от хората по света знаят чудесно коя е Кейт Мидълтън.

Бъдещата кралица на Англия даже и единствено със званието и купите пред името си впечатлява необятната аудитория, само че ще се изненадате ли, в случай че ви кажем, че в действителност по-богатата от двете дъщери на семейство Мидълтън е не тя, а по-голямата й сестра Пипа.

Причината е, че е омъжена за някогашния авто играч Джеймс Матюс, който е един от най-заможните хора на Острова.

Той стартира кариерата си едвам 18-годишен, като е първи в английския шампионат на Формула Рено и Еврокупата на Формула Рено, само че след това основава компанията за парцели Eden Rock Capital Management Group (през 2001 година).

С течение на времето тя се разраства извънредно сполучливо, донасяйки му от бранша на хотелиерството милиарди долари. Отделно от това, наследява и имение от 10 000 хектара в Шотландските планини и обобщавайки, финансовото му положение се смята даже за по-голямо от това на Кралското семейство.

Иначе семейство Мидълтън също имаше личен бизнес - компанията за продажба на празненство аксесоари Party Pieces, само че по време на пандемията банкрутираха, написа vesti.bg. За да сме почтени обаче, не сме обезпокоени в този аспект за нито една от двете сестри...
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР