Сигурни сме, че и вие, както всички останали, държите изключително

...
Сигурни сме, че и вие, както всички останали, държите изключително
Коментари Харесай

Ако правите ТОВА, тази година реколтата от пипера ще е ДВОЙНА

Сигурни сме, че и вие, както всички останали, държите извънредно доста на това върху трапезата си да сервирате колкото се може по-полезни и лишени от пестициди чушки. За да се случи това обаче е нужно самите вие да се занимавате с развъждането на този зарзават. В противоположен случай никой не е в положение да ви потвърди дали в действителност е по този начин.
Знаем, че градинарството не е лека задача, само че пък крайният резултат оправдава вложените време, старания и труд.
Сигурни сме, че измежду вас има както начинаещи градинари, по този начин и такива, които отдавна се занимават с това. Решихме да селектираме най-полезната информация, обвързвана с развъждането на пипера и сме сигурни, че в случай че се вслушате в препоръките, то тази година реколтата ще е двойна.
 Какво НИКОГА не би трябвало да засаждаме до пипера? Какво НИКОГА не би трябвало да засаждаме до пипера?
Пиперът се смята за извънредно капризно растение. Той изисква освен характерни грижи, само че и спазването на избрани правила при зас...

Какво да знаем при развъждането на пипер?
Ако желаете в действителност богата годишна продукция, би трябвало да спазвате няколко простички правила. Едно от основните неща за богат рандеман е самата почва. Чушките обичат богатата черноземна почва. Там се усещат най-добре и изрично ще ви се отблагодарят с изобилен плод.
Температурата е идващият фактор, на който е нужно да обърнете внимание. Помнете, че на това растение не му въздействат добре внезапните промени в температурата. Това в действителност е и една от аргументите доста хора да избират развъждането да се случва в парници.
 НИКОЙ не вярваше, само че с помощта на това пиперът и патладжанът в никакъв случай не боледуват НИКОЙ не вярваше, само че с помощта на това пиперът и патладжанът в никакъв случай не боледуват
Никой не може да оспори обстоятелството, че зеленчуците, които отглеждаме в домашни условия, са най-полезни. Те са напълно лишени от нездравословните за о...
Влажността на почвата е с фундаментално значение за богатата годишна продукция. Трябва да ги поливате постоянно, като внимавате водата да не е прекомерно студена. Ако пък прекомерно постоянно ги поливате, рискувате развиване на паразити по растенията.

Торенето е идващото, за което да помислите, в случай че задачата ви е двойно по-висока годишна продукция. Заложете на естествената тор и 3 – 4 пъти през сезона подхранвайте растенията с нея. За да дават доста плод, можете на всеки две седмици да изсипвате по супен лъжица пепел към корена и по-късно да я смесвате с почвата.
Спазвайте тези правила и ви подсигуряваме, че тази година ще имате толкоз доста пипер, че самите вие няма да повярвате по какъв начин е допустимо това!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР