Сигурни сме, че да си на върха в Холивуд и

...
Сигурни сме, че да си на върха в Холивуд и
Коментари Харесай

Каква история разказват ръцете на Дуейн Джонсън

Сигурни сме, че да си на върха в Холивуд и то не от през днешния ден не е по никакъв начин елементарно. Дуейн Джонсън пък се намира там от няколко години и това е главната причина работният му график да е безчовечен сбит.
 Black Adam, Куинтеса Суиндел и новото попълнение към кино лентата с Дуейн Джонсън
Дуейн Джонсън продължава да попълня актьорския състав на Black Adam

Прогнозата сочи, че ще духат съществени ветрове

Покрай пандемията и непредвиденото прекъсване на работа на цялата промишленост Скалата съумя да прекара повече време със фамилията си, само че даже тогава работата не е била мираж.

А и Джонсън към този момент съумя да приключи фотосите на Red Notice, като напролет на 2021 година стартира да снима дълго чакания Black Adam, с който ще направи дебюта си при супергероите.

И всичко това лишава доста време и работа, като добре знаем, че за артиста мускулната маса е от основно значение за функциите му, по тази причина тренира съвсем всеки ден. Как намира време и сили.. не знаем...

В профила си в Instagram пък разгласява малко видео, което има за цел да ни покаже по какъв начин наподобява ръцете му след подготовка. Мазоли, пукнатини и белези - в случай че тези ръце можеха да приказват, кой знае какви истории биха разказали.
 Дуейн Джонсън, Teremana и върхът по продажби, който текилата на Скалата сложи
Текилата на Скалата сложи връх

Дуейн Джонсън отвява конкуренцията и в бизнеса с алкохол

Самият Дуейн Джонсън също отбелязва този факт, като написа също по този начин, че точно ръцете му описват житейската му история. От поста разбираме, че за Скалата е извънредно значимо ръкостискането и директният контакт с очите, тъй като съгласно него по този начин хората откриват една особена връзка един с различен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР